Ingatlan közvetítő

Gál ÉVa

Gál Éva vagyok, az OTTHON CENTRUM ingatlan tanácsadója, viszonylag új az ebben a szakmában.

A kíváncsiság és a hátam mögött álló több évtizedes értékesítői tapasztalat hajtott ide. Szabadidős kapacitásaim megnövekedtek, ám soha nem voltam az a hintaszékben ringatózó típus, ezért gondoltam, hogy energiámat, vitalitásomat kihasználva régi vágyamat kielégítve belevetem magam eme kihívásokkal teli területbe.

Mi az előnye az Ön számára annak, hogy új vagyok?

  • Nem rutinból dolgozom, nem fásultam bele, azaz szívem-lelkem beleteszem, hogy kivívjam ügyfeleim elégedettségét és munkám eredményes legyen mindkettőnk számára.
  • Tele vagyok bizonyítási vággyal, éhezem a sikerre
  • Még üresebb a portfólióm, kevesebb ügyfelem van, ezért több időm, energiám marad Önre és teljeskörű kiszolgálására, a magasabb szintű együttműködésre, a kezdettől, azaz igényeinek megismerésétől a végső adás-vételig.
  • Van biztos megélhetésem, ezért engem nem (csak) a pénzszerzés hajt, élvezetből, kedvtelésből csinálom. Az Ön öröme az én örömöm is! Az én igazi jutalmam, ha közös munkánk befejeztével látom megelégedettségét és szükség esetén jövőbeni együttműködési szándékát.

Nagy előnyöm az életem során ügyfélforgalomban eltöltött idő és az ezzel szerzett emberekről és a velük való törődésről szerzett tapasztalatom.

Hátam mögött nagy szakmai tudással és sok-sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáimmal nem rettenek meg a legnagyobb kihívásoktól sem, hisz hozzájuk bármikor fordulhatok tanácsért.

Gál Éva:
+36 (70) 454 3644