fbpx

II. kerület

Nagypolgári panorámás lakás – ritka lehetőség
lakás

Jellege:

4

Szobák száma:

112 m²

Mérete:

100 M Ft

Vételár:

Egy valóságos művésztelep közepén találjuk magunkat ebben az épületben. Kifejezetten művészeknek épült ingatlan, amelyben az idők alatt gazdát cserélt több lakás, és vegyesen laknak a házban művészek és nem művészek, de ennek a finom energiája áthatja az épület egészét a mai napig. A lakóközösség nívós, a ház anyagilag rendezett, folyamatos a karbantartása, így egyre szebbé válik, ráadásul a kerületi és fővárosi tervek a környező zöldfelületek fejlesztését és az utcai homlokzatok támogatott renoválását tűzték ki.

A lokációja példaértékű – akár autóval, akár a BKV járataival Pesten vagy a budai oldal forgalmas csomópontjain lehetünk percek alatt, mégis a nyugalmat és ellazulást biztosító fürdők, hangulatos éttermek, kávézók és parkok központjában vagyunk.

Az épületbe négy bejárat egyikén érkezünk, majd a harmadik emeletre modern lift könnyíti meg a feljutásunkat, ahonnan a zárt lépcsőházból nyíló körfolyosó sarkában lesz a bejáratunk. A lakásba lépve érzékeljük a nagy belmagasságot és a tágas tereket, mely szabadon alakítható – szinte minden falat átmozgathatunk. Jelenlegi beosztásának köszönhetően a hallból nyíló közlekedőn keresztül három nagyméretű különnyíló szobába jutunk. Mindegyik szobából és az extravagáns erkélyről a hegyoldalra, a Lukács fürdőre és a Dunára tekintünk. A lakás másik oldalán elhelyezkedő elszeparált szoba ablaka a belső udvarra néz, így ideális hálószoba, mely meghitt és csöndes.

A lakásban van még egy tágas fürdőszoba, külön WC, konyhából nyíló kamra – melyek mind a nagyméretű, és fényt is beengedő lichthofra tekintő ablakkal rendelkeznek.

Több lehetőséget is tartogat magában az ingatlan – jó beosztásának és élhető állapotának köszönhetően jelenleg is bérlők lakják, így alkalmas lehet befektetésre is, ahogyan jelenleg is és az elmúlt években is hasznosítva volt, illetve akár családi otthonnak vagy reprezentatív irodának egyaránt.

Ön hogyan szabná saját ízlésére? Tekintse meg a saját szemével ezt a nem hétköznapi lehetőséget és nyerjen az üzleten!

További ingatlanok