fbpx

Magunkról

Kedves Leendő Ügyfelünk!

A fenti menüből kérjük válassza ki az Önt leginkább érdeklőt.

Tevékenységünk fő területe Budapest belvárosi részei. Itt legfőbb tevékenységként a lakóingatlanok értékesítésével, közvetítésével foglalkozunk hazai és jelentősebb mértékben külföldi ügyfeleink részére. Kiegészítő tevékenységként kínálatunkban megtalálhatóak a kiadó lakások, üzlethelyiségek is. Sokszor elsők között találkozunk a tulajdonosokkal, nagyon gyakran még a piacra ki sem került ingatlanokkal!

Amennyiben el szeretné adni az ingatlanát, netán meg szeretné találni az elkövetkező évekre a lakását vagy egyszerűen csak egy jó vételt keres forduljon hozzánk bátran.

Az általunk nyújtott előnyök: a sikerdíjunkat meghaladó árelőnyök elérése, biztos megbízható háttér biztosítása, külföldi ügyfelek elérése, stb. .

Természetesen egy franchise rendszer részeként az egész ország területén hathatós segítséget tudunk nyújtani vevőknek, eladóknak egyaránt a megfelelő értékesítési kollégák megtalálásában.

Keressenek elérhetőségeinken bizalommal, a témához való etikus hozzáállásunkat, szellemiségünket megismerhetik akár a weboldalunkon keresztül is. A megfelelő minőségű tanácsadó biztosítását mi vállaljuk.

Mi annak vagyunk a hívei, hogy egy üzlet akkor sikeres, ha minden fél nyer benne!

Üdvözlettel:

Horváth Zoltán

Otthon Centrum Prémium Ingatlanközvetítő Kft. vezetője.

+36 70 454 1111