fbpx

Ingatlan eladás egy kézből mindent, garanciával, tulajdonosi érdekérvényesítéssel!

Ingatlanja értékesítése során rengeteg információra tanácsra lesz szüksége. Ez természetes dolog hiszen általában az egyik legnagyobb értékű vagyontárgyunk értékesítésével vagyunk kénytelenek foglalkozni, egy olyan piacon ahol jellemzően csak hallomásokra tudunk alapozni.

Cégünk vállalja:

  1. a MEGBÍZÓINK ÉRDEKEIT MAXIMÁLISAN FIGYELEMBE VÉVE
  2. a ránk bízott ingatlanokat a lehető LEGMAGASABB PIACI ÁRON
  3. a KÍVÁNT HATÁRIDŐRE értékesíti

A mi munkánk nem abban merül ki hogy egy online hirdetési felületre feltöltjük. Mi a ránk bízott ingatlanokat aktívan kezeljük (épp ezért dolgozunk kevés maximum 10-05 db ingatlannal). Az ingatlanokat rendszerbe rögzítést követően megnézzük, hogy a piacvezető cégünknél mennyi kereső ügyfélnek felel meg (ez jellemzően 10-nél több szokott lenni) az adott ingatlan. Ezt követően felhívjuk a keresőket és felkeltjük az érdeklődésüket az ingatlan iránt, amiből általában az első körös megtekintések születnek. Ezeket követően a több mint 10 online hirdetési felületre is feltöltésre kerül az ingatlan köztük a nagyon látogatott saját honlapunkra is. Kiértesítésre kerülnek a területen dolgozó kollégák, hogy ők is értesíthessék saját megfelelő keresési igénnyel rendelkező ügyfeleiket. Kikerül az ingatlan az irodánk kirakatába. Ezt a hasonló ingatlanokat értékesítő kollégákkal való konzultáció követi, amikor is megbeszélésre kerülnek az ingatlan főbb paraméterei abból a célból, hogy a hasonló ingatlanok megtekintőiből minél többet erre az ingatlanra is át tudjunk csábítani.

Az idő előrehaladtával napi szinten foglalkozunk a ránk bízott ingatlanokkal! Kezeljük a hirdetéseket és folyamatosan fenn tartjuk az érdeklődést az ingatlan iránt.

Komoly vevőjelölt esetén írásos, foglaló előleggel megerősített vételi ajánlattal érkezünk a tulajdonosainkhoz komoly és hathatós segítséget nyújtva nekik az áralkuban! Majd sikeres megállapodást követően elkísérjük őket az adásvételi szerződésre, hogy az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában segítsünk (Pld.: mi tartozik bele a vételárba, milyen fizetési ütemezésben állapodtak meg vagy bármely a helyszínen felmerülő kérdés nehézség tekintetében segíteni tudunk)

Csak a sikeres, a tulajdonosnak megfelelő értékesítést követően kapjuk meg a sikerdíjunkat. Minden addigi tevékenységünket előzetes térítésmentesen végezzük. Csak ekkor kapjuk meg az általánosságban elmondhatóan vidám mosolygós arcú tulajdonosainktól, az előre megállapodott sikerdíjunkat. Jellemzően a munkánk eredményeként említésre méltóan (általában egy  hetes kétszemélyes belföldi minőségi nyaralásnak az ára marad meg a tulajdonosaink zsebében pluszban) magasabb végső eladási árat tudunk elérni a tulajdonosaink felé, így valójában nem is nekik kell megfizetni a sikerdíjat.

Mindezen szolgáltatásunkra garanciát is vállalunk!

Hívjon: 06 70 454 1111 vagy írjon Horváth Zoltán