fbpx

Munkalehetőség

Ingatlanértékesítő

Ingatlanértékesítő pozícióba, belvárosi irodába, munkatársakat keresünk.

 • Mi úgy tekintünk a munkatársainkra, mint alapvető értékekre ezért a kiválasztásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Rövid, gyors, de alapos állásinterjút követően döntjük el ki lesz az, aki csatlakozhat a csapatunkba.
 • Tudjuk, hogy mi komoly értéket kínálunk ezért komoly elvárásaink is vannak!
 • A kollégáink napi feladatába tartozik ingatlanok értékesítése és értékesítés céljából ingatlanok felvétele. Telefonon és személyesen a tulajdonosokkal és a vevőkkel való rendszeres kommunikáció, kollégákkal való együttműködés és a számítógép használata (felhasználói szintű tudás szükséges). A napi 8 órás munkánk nagyon változatos és nem helyhez kötött (azonban igényli a rendszeres jelenlétet az irodánkban is). Természetesen a meglévő ingatlanjaink (több száz) bármelyikét is értékesítheti már a kezdő kolléga is, ahogy az összes rendszerünkben lévő (több száz) ügyfélnek is segíthet a megfelelő ingatlan megtalálni!

A megfelelő jelöltünk ideális képe:

 • Minimum elvárás, hogy rendelkeznie kell középfokú végzettséggel, tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal, etikus magatartással és napi nyolc órás munkavégzési képességgel. Elvárjuk továbbá az ügyfeleinkre és kollégáinkra való megfelelő odafigyelést és az eredmény orientált gondolkodást.
 • Mi egy jó hangulatú, összetartó csapat vagyunk, csak olyanokkal dolgozunk együtt, akik ebbe a csapatba jól beilleszthetőek. A megfelelő jelölteknek stabilitást, biztonságot és átlag feletti megélhetést kínálunk cserébe.

Nem szükséges ingatlanos tapasztalat mert mi sok energiát fektetünk az új munkatársaink képzésébe majd a későbbi mentorálásába a sikereik érdekében, hiszen számunkra természetes, hogy mi is felelősséget vállalunk a nálunk dolgozók eredményességért.

Munkavégzés helyei:

1054 Budapest Zoltán utca 11.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését küldje el jelentkezését a horvath.zoltan@oc.hu címre

Köszönettel:

Horváth Zoltán

Franchise partner

Prémium Ingatlanszakértő Kft.

+36 (70) 454 1111

 

 ——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Munkalehetőség

Hideghívó

  Hideghívó pozícióba, home officeba dolgozó, munkatársakat keresünk.

  • A Prémium Ingatlanszakértő Kft-ben magas szakmai tudású, minőségi, piacon kiemelkedő szolgáltatást nyújtó csapat háttértámogatására keresünk hideghívó kollégát.
  • Mi úgy tekintünk a munkatársainkra, mint alapvető értékekre ezért a kiválasztásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Rövid, gyors, de alapos állásinterjút követően döntjük el ki lesz az, aki csatlakozhat a csapatunkhoz.
  • Hiszünk a valós értéket adó ingatlanközvetítésben, hogy létre tudjuk hozni a win-win szituációkat, és ezt a kiváló referenciáink is bizonyítják.
  • Rugalmasan, otthonról végezhető munka.
  • Könnyen használható online felületek
  • Eredményorientált bérezés, felső limit nélkül

  Munkavégzés helye: Home Office

  Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését küldje el jelentkezését a horvath.zoltan@oc.hu címre

  Köszönettel:

  Horváth Zoltán

  Franchise partner

  Prémium Ingatlanszakértő Kft.

  +36 (70) 454 1111