fbpx

Vevőknek

Mielőtt vásárolna mindenképpen olvassa át a tanácsainkat. Igyekeztünk sok hasznos információt felhalmozni az Ön számára. Ezek többsége ingyenesen elérhető közvetlen információként illetve hírlevél formájában folyamatosan eljuttatva az olvasókhoz. Sajnos némely tanácsunk csak csekély térítés ellenében férhetőek hozzá, de reményeink szerint Ön az ingatlan értékesítése során ennek a többszörösét fogja tudni visszaszerezni!

Mindenképpen iratkozzon fel hírlevelünkre! Csak fontos aktuális dolgokról küldünk tájékoztatást, címét nem adjuk ki senkinek, a spameket mi sem szeretjük és a listánkról is bármikor egy kattintással véglegesen leiratkozhat (nincs mód ugyan azzal az email címmel még egyszer feliratkozni)! Adja meg jobb oldalt az adatait most hisz pár kattintás az egész, viszont utána hasznos információk részesévé válik!

Az almenükben sok hasznos információnak lehet a részese böngéssze bátran őket sok komoly és kevésbé komoly problémától kíméli meg Önt az itt felhalmozott információ.

Amikre biztos megoldást talál: hogyan vegyek jó ingatlant, miként kerüljem el, hogy átvágjanak, hogy lehet a lehető legolcsóbban megvenni egy ingatlant, stb-stb.

Ha valamely kérdésére nem találja meg a válaszunkat bátran írja meg a kérdését a blogunkba és igyekszünk mielöbb szakszerű válasszal ellátni.

Jó böngészést kívánunk az oldalainkon!