fbpx
Szolgáltatásaink

Tekintse meg tájékoztatónkat a fő szolgáltatásainkról

Energetikai tanúsítvány

A mai törvényi szabályozás értelmében az ingatlanok adásvételét megelőzően kötelező elkészíteni az ingatlan energetikai besorolását. Szakszerű minősített csapatunk pár nap leforgása alatt tudja elvégezni ezt a felmérést és gyors határidővel a kész minősítést is a tulajdonos vagy az eljáró ügyvéd rendelkezésére bocsájtja.

A szolgáltatásunk a tőlünk megszokott magas színvonalon, de kedvező áron kerül elvégzésre.

Pontosabb részletek vagy megrendelés horvath.zoltan@oc.hu vagy +36 (70) 454 1111

Ügyvéd

A mai törvényi előírások értelmében, biztosítandó a fedhetetlen adásvételeket ingatlan adásvételt csak ügyvéd közreműködésével lehet megkötni.

Ingatlan jogászaink az egyszerűtől a legbonyolultabb ügyletekig képesek az elvárásoknak megfelelni, nem gond a többnyelvű szerződés sem.

Gyorsan probléma mentessen, akár pár nap (vagy esetenként óra) leforgása alatt rendezni tudják az adásvételi szerződéseket. Egy általános adásvételnél az ügyvédi szolgáltatásunk 0,5% ! Természetesen idegen nyelvő szerződésekre is képesek az ügyvédeink amik az ügylet bonyolultságától függően kerül árazásra, kérje ajánlatunkat..

Igényét kérjük jelezze ezeken az elérhetőségeken: horvath.zoltan@oc.hu vagy
+36 (70) 454 1111

 

 

Hitel

Bankfüggetlen, ügyfél előnyeit maximálisan figyelembe vevő pénzügyi ügyintézésünk ügyfeleinknek térítésmentes szolgáltatásunk.

A kiválasztott ingatlan értéke sokszor képes meghaladni az aktuálisan rendelkezésünkre álló összeget. Ekkor jöhetnek számításba a különböző fajta finanszírozási formák (hitel, áthidaló hitel, lízing, stb.). Jellemzően azokban az esetekben is jobb ajánlatot/feltételeket tudunk biztosítani az ügyfeleinknek amikor ők egy-egy bank kiemelt ügyfelei. Mivel mi több 10 milliárd Ft értékben viszünk ügyfeleket a bankoknak így teljesen egyedi, kedvezményes lehetőségeket is el tudtunk érni náluk. Ilyenek lehetnek például 0,5%-kal kedvezőbb kamatszint, ingyenes előtörlesztés és más hasonló az ügyfeleinknek mindenképpen előnyöket nyújtó feltételek. Velünk nincs mit veszítenie, hisz szolgáltatásunk ingyenes és kötelezettség mentes. Természetesen a teljes  hitel kínálati piacot (17 bank) felmérjük ezzel is biztosítva, hogy az ügyfelünk egyedi feltételeinek, ténylegesen a legkedvezőbb ajánlatot találjuk meg. Ezekben az ajánlatokban való eligazodásban segít a bank független közvetítő kollégánk Önnek.

Garantáljuk, hogy velünk csak nyerhet.

Érdeklődését kérem jelezze: horvath.zoltan@oc.hu vagy
+36 (70) 454 1111

Home Staging

Rapid Staging a gyors eladásért!

A Rapid Staging a home staging gyorsított változata.

Gyorsított optikai tuning, amikor eladó lakott lakásokat 2 óra alatt eladhatóvá, piacképessé változtatjuk!
– A lakásban meglévő, rendelkezésre álló bútorokkal és kiegészítőkkel dolgozunk, az a cél, hogy
minél inkább a tulajdonos saját berendezését használjuk.
– A Rapid Staging során szükség esetén átrendezzük a bútorokat; sok esetben már az is elegendő, ha másképp vannak berendezési tárgyak elhelyezve.
– Gyakran fordul elő, hogy a helyiség zsúfolt, ilyenkor el kell távolítani a felesleges tárgyakat, főleg a személyes holmikat, azaz le kell tisztítani a tereket, hogy szellős, átlátható képet nyújtson.
– Előfordul olyan is, amikor kevés bútor van a lakásban, azok sem illenek össze stílusban vagy színben. Ilyenkor a Rapid Stagig során felöltöztetem a lakást, dekorációkkal, dísztárgyakkal, kiegészítőkkel életet viszek a terekbe, trendi, divatos, hangulatos otthon benyomását teremtjük meg.
– A staging során a színek összehangolásával harmóniát teremtünk a lakásban, helyiségenként vagy akár az egész lakáson végigvezetve az egységes színvilágot.

A Rapid Staginget ajánljuk, ha a tulajdonos gyorsan szeretne látványos eredményt elérni. Ezzel a módszerrel ugyanis 2 óra alatt vonzóvá, kelendővé teszük a lakott lakását, úgy, hogy nem azt fogja érezni, hogy múzeumban lakik az eladásig.

Hogy miért?
Azt is megmutatjuk, hogyan tudja zökkenőmentesen élni a megszokott életét az eladási folyamat alatt, ugyanakkor könnyedén visszaállítani a fotózott állapotot, amikor jön a vevő.

A Rapid Staging díja 29.000 Ft, amely tartalmazza:
– felkészülést fotók alapján,
– 2 órás optikai tuningot,
– szükség esetén dekorációkat a fotózáshoz,
– tanácsadást, hogyan élje mindennapjait és mit tegyen, ha jön a vevő!

Dekoráció vásárlás vagy bérlés
A szükséges dekorációk, kiegészítők (lakástextíliák, dísztárgyak, hangulati elemek stb.) célja, hogy hangulatossá és otthonossá, összehangolttá tegye az eladó lakás képét.
Rapid Staging előtt: Rapid Staging dekoráció bérléssel:
Önnek nem kell kigondolnia, milyen dekoráció passzol a bútorokhoz, nem kell beszereznie, mert most mindez házhoz jön! Ráadásul mivel az Ön meglévő berendezéséhez van igazítva, ezért a következő lakásába is viheti magával! A költsége így nem kiadás, hanem néhány 10 ezer forintnyi befektetés!

A dekorációkat lehetősége van megvásárolni, vagy ha nincs rá tovább szüksége, akkor bérelni az eladás idejéig! Ha 30 napon belüli visszajuttatja őket, akkor az értékének a 70%-át visszakapja! 60 napon belül a 60%-át és így tovább 10 naponta 10%

3D látványterv készítés
Átlagos méretű lakás esetén (70 nm-ig) a 3D látványterv díja 29.000 Ft, amely magában foglal 5 db
látványtervet az ingatlan több helyiségéről.

Részletes információk elérhetők itt:
Bátran keressen elérhetőségeinken további információk és a részletek megbeszélése végett.
horvath.zoltan@oc.hu vagy
+36 (70) 454 1111

 

 

Napelemek

Magánszemély, családi házas ügyfeleinknek segítünk a fűtés és áram rezsi csökkentésében (lehetőleg nullázásban), úgy hogy azt a lehető legkedvezőbb feltételekkel tudják megvalósítani (nálunk megveheti pályázattal vagy készpénzért is  a teljes folyamaton végigkisérjük a kezdeti lépésektől a megvalósulásig)

További részletek miatt hívják most kollégánkat:

Horváth Kristóf
+36 (30) 140 1033