fbpx

Referenciáink

​Pár referencia/visszajelzés amiket a megbízóinktól kaptunk.

Most megosztom itt az egyik legutóbbi referenciám, mert magát dicsérni mindenki képes:

Zoltán előtt több más ingatlanosnak is megmutattam a lakásomat, akik mind számomra túl alacsony eladási árra becsülték. Zoltán viszont meggyőzött, hogy egy lényegesen magasabb áron érdemes meghirdetni. Végül csak vele szerződtem le, ami nagyon jó döntés volt: két napon belül több komoly vevő is megjelent, akik a meghirdetett áron illetve a felett adtak vételi ajánlatot. A számomra legkedvezőbbet elfogadva egy héttel a meghirdetés időpontja után már alá is írtuk az adásvételi szerződést. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jó áron, ilyen rövid idő alatt összejön az eladás! Zoltán tehát jól “lőtte be” az árat, az ingatlant ténylegesen érdeklődő potenciális vevőket hozott, és az adásvételi folyamatban az én szempontjaimat maximálisan képviselte.” Werschitz Ottó +36 30 960 ….

Gál Éva természetesen 10 pont. Éva kedves, udvarias, közvetlen, elegáns, türelmes, pontos, azonnal megtalálja a megfelelő hangot minden potenciális vevővel.
Munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Nagyon köszönöm a munkáját. Mindenkinek tudom ajánlani. Nagyon köszönöm a segítségedet, jó lenne, ha Csabának is találnál házat. 🙂 Köszönettel: Zsuzsa”

Recska Gábor, remek érzékkel, kompetenciákkal és lelkesedéssel megáldott úriember, jó szeme van az ingatlanokhoz, segítőkész és kommunikációból is jeles! Köszönjük! 10-es Kanyó Dániel 

Szia Marci! Itt küldöm a referenciát.Még egyszer köszönjük a segítségedet!Márti A lakáseladással kapcsolatban az egyik legjobb döntésünk az volt, hogy Mártont bíztuk meg az értékesítéssel. Külföldön élünk, így a világjárvány miatt nem tudtunk hazautazni személyesen intézni az eladást. Márton minden segítséget megadott, hogy távolról is a lehető legzökkenőmentesebben történjen minden. Az értékbecsléstől kezdve a lakás befényképezésén át az energetikai bizonyítványig mindent intézett, s mindvégig folyamatos kapcsolatban állt velünk, tájékoztatott a fejleményekről. A lakást az első megmutatás előtt alaposan megnézte,  hogy pontosan tudja, mit árul, melyik érdeklődő számára mit hangsúlyozzon. Az érdeklődőket mind komolyan vette, ha kellett többször is elvitte a lakásba,  ugyanakkor az áralkuknál erősen képviselte az érdekeinket. Ennek köszönhetően sikerült az éppen aktuális hirdetési áron, alku nélkül eladni a lakást, egy olyan időszakban, amikor a járvány miatt nagy árzuhanás és nagy áralkuk voltak jellem zőek a piacon. A végleges vevő megtalálása után hitelügyintézőt, ügyvédet is ajánlott a lebonyolításhoz,  hogy minden a lehető leggyorsabban menjen, s végül a birtokbaadásnál is magától értetődő természetességgel vállalta, hogy képviseljen minket. Mindeközben bármikor kereshettük,  szinte azonnal reagált, és minden kérdésre mindig kimerítően válaszolt. Sokaknak vannak fenntartásaik az ingatlanközvetítőkkel szemben, mi is így voltunk ezzel, mielőtt megismertük Mártont, őt viszont nyugodt szívvel ajánlom minden lakáseladónak, jól fognak járni vele.​

Bartos Viktória Nagyon körültekintő, ad a részletek felkutatására, nem sajnálja a szabadidejét sem az elégedettség eléréséhez. Udvarias, figyelmes, kellemes modorú hölgy.”

Tisztelt Tusnádi Úr, kedves Marci! Ezúton is szeretném megköszönni azt a gyors ugyanakkor mindig szakszerű és alapos munkát, amelyet megbízásunk első pillanatától kezdve lakásunk sikeres értékesítéséig végzett.Külön köszönöm, hogy kérdéseimmel mindig – a nap bármely szakában – megkereshettem és készséggel állt rendelkezésre.Ingatlant eladni kívánó ismerőseim, barátaim felé Önt, mint szakembert mindig jó szívvel ajánlani fogom. Üdvözlettel A. Éva”

Nagyon meg vagyok elegedve Gál Éva munkajaval.Korrekt,mindig mindenrol informalt,segitett.Halasan koszonom neki,es ajanlani fogom ismeroseimnek Várady  Attila Gézáné  10-es.

Horváth Zoltánnal egy ház vásárlása során ismerkedtünk meg. A vásárlás során tapasztalt igen alapos, hatékony, gyors, és minden esetben professzionális hozzáállása okán döntöttünk úgy, hogy rábízzuk saját házunk kizárólagos értékesítését. Sok nehezítő körülmény és az időzítés ellenére, Zoli a tőle megszokott profizmus mellett kitartóan és olyan pozitivitással állt a ház eladásához, amely minket is inspirált. Az eladás során tapasztaltuk, hogy szakmája ismerete mellett empátiája, emberismerete is kimagasló, jól megérti a vásárlók igényeit, és kommunikációs készsége révén könnyen megtalálja a hangot bárkivel. Mind leendő házunk megvételének, mind pedig régi házunk eladásának sikere Zolit dicséri. Munkamorálja és hozzáállása miatt őszintén tudjuk ajánlani, mert nem csak kivételes Ingatlanközvetítő, hanem egy nagyon szimpatikus és korrekt ember, akinek a segítségéért és részvételéért köszönettel tartozunk. Mészáros Zsófia”

„Kedves Zoltán! Alább az értékelés. Őszintén köszönünk Neked mindent! Komolyan nem gondoltuk, hogy ez ilyen egyszerű lesz. A találkozásunk előtt 2 héttel döntöttünk a költözés mellett és ez volt a 3. ingatlan, amit megnéztünk.  Habár az ingatlanirodát nehézkes volt elérni, mert a feltüntetett telefonszámot nem vette fel senki. De azután, hogy elértük Zoltánt, minden sínre került. Álmunkban nem gondoltuk, hogy ilyen könnyen lehet ingatlant vásárolni. Horváth Zoltán mindig mindenhova pontosan érkezett, kedves volt és udvarias. Az ingatlant úgy ismerte, mintha ott nőtt volna fel. Rengeteget segített a szervezésben, többször munkaidőn túl is. Minden papírmunkát előkészített és biztosította a kommunikációt köztünk és az eladó közt. Köszönjük a segítséget!Adrienn&Péter és a gyerekek”

„Nagyon köszönünk minden segítséget Gál Évának, olyan lakáshoz segített hozzá bennünket, amilyet megálmodtunk magunknak. Talán Önnek is ez volt a leghosszabb esete, s talán a legbonyolultabb. Vodicska Barbara”

„10-es. Szakértő, együttműködő és rugalmas. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm Éva. Pákozdi János”

S. Judit (XII. ker. 69 nm-es lakását adtunk el): „Már a bemutatkozó beszélgetésnél is egyértelmű volt, hogy Márton nemcsak az ingatlanközvetítés, hanem annak jogi vonzatai témában is profi szakember. A kérdéseinkre kimerítő és laikusnak is érthető válaszokat kaptunk. Az együttműködésünk partneri volt, meghallgatta az igényeinket és a szakmai véleményét elmondva ki tudtunk alakítani egy olyan kezdeti árat, ami megfelelt az elvárásainknak, de reális volt. Márton és az Otthon Centrum szolgáltatásai (pl. a panorámaképes lakásbemutató) olyan hozzáadott érték volt az eladás során, ami kiemelte őt a többi ingatlanos ajánlata közül és megerősített minket abban, hogy jól választottunk, amikor végül vele és nem magunk vágtunk neki az eladásnak.
Aktívan hirdette a lakást és minden érdeklődővel egyénileg foglalkozott, ha kellett, háromszor is elvitte a helyszínre. Folyamatosan tájékoztatott az érdeklődőkről és ami a legnagyobb öröm, hogy a tanácsára a legjobbkor fogadtunk el egy ajánlatot – két héttel később a veszélyhelyzet kihirdetésével aligha tudtunk volna olyan vevőt találni, aki ezen az áron ajánlatot adott volna, ha lett volna egyáltalán érdeklődő.
Nagyon jól látja a piaci trendek alakulását és a szerződéskötés és birtokba adás alatt is nagy segítséget nyújtott. Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam jó szívvel. Köszönjük! 🙂 Judit”

„Kedves Gál Éva, köszönöm a hozzánk való gondosságát, őszintén szólva az Ön hozzá(nk)állása kihalófélben lévő erényekről tanúskodik. Sem túl patetikusnak, sem túl panaszosnak nem szeretnék látszani, de amilyen válaszokat magukat ingatlanos szakembernek tituláló emberektől kaptam -különösen annak fényében, hogy Ön mennyire elhivatott ügygazdának tűnik-, … V. Ferenc Csaba”

F. Orsolya (XV. ker. házrészt adtunk el): „Maximálisan elégedettek vagyunk a nyújtott szolgáltatással.
Egy ikerház 2 felét adtuk el – májusban magunk – illetve januárban már Márton segítségével.
A cég jutalékát levonva is jobb nm/árat produkált 2 hét leforgása alatt a januári holtszezonban, mint ami Nekünk a nyár elején nagy megelégedésünkre sikerült.
Azt hiszem ez önmagáért beszél!
Maximálisan képviseli az ügyfél érdekeit, magabiztos tárgyalási módjával senki idejét nem rabolja feleslegesen.
Szervezett, gördülékeny, folyamatosan tájékoztat, pontosan értékeli ki az adott helyzeteket.
Olyan fórumokat talál meg és használ sikeresen, amelyeket magánszemélyként lehetetlen lenne kiaknázni!
Igen, Nekünk is voltak fenntartásaink az ingatlanosokkal szemben a korábbi rossz tapasztalatok miatt, Mártont azonban mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Sokkal egyszerűbb, biztonságosabb és piacképesebb módját mutatta meg az ingatlan értékesítésnek!
Ezúton is köszönjük! Orsi és Tibi”

Gál Éva kedves, nyugodt, közvetlen személyiségével bizalmat ébresztett bennünk. Minden kérdésre, kérésre készségesen válaszolt. Maximális segítséget nyújtott a lakáskeresésben és választásban. 10 pont. Kinczel Éva „

​​B. Borbála (X. ker. felújítandó lakását adtam el): „Februárban eladóvá vált a családban egy lakás. Erősen felújítandó állapotban, nem is Budapest legjobb helyén. A hivatalos értékbecslő által mondott árnál jó 25%-kal többért akartam hirdetni, hogy alku után megkapjak érte egy bizonyos összeget, ami persze magasabb volt, mint amennyire az értékbecslő a lakást taksálta. Nem akartam ingatlanost bevonni, Marcit jogi kérdés miatt hívtam fel. Elmondta azért, hogy ő hogyan hirdet, mi a hozzáadott érték, amit nyújtani tud, végül megállapodtunk, mert sem időm, sem gyakorlatom nem volt ebben. Első alkalommal már nagyon klassz átalakítási tervet rajzolt, amihez Marsala Home Staging (Balatoni Ildikó) készített csodás látványterveket (szintén Marci javaslatára). Marci a hirdetés megjelenése után szűk 3 héttel meg is találta a vevőt. Volt néhány nap, amikor az időközben kialakuló járvány miatt aggódtunk, hogy a vevő esetleg visszalép, de Márton kiválóan kezelte az egész helyzetet, mindig megnyugtatott, egyeztetett a vevő ügyvédjével, folyamatosan mellettem volt. Újabb 3 hét múlva aláírtuk az adásvételi szerződést. A vevők versenyeztetése és a hirdetésben a jövőbeni kialakítási lehetőségek bemutatása révén nagyon jó árat kaptam a lakásért, a jutalék kifizetése után végül megmaradt nálam az általam elképzelt összeg. Nagyon hálás vagyok a közreműködésedért Marci, erre mondják azt, hogy a szó szoros értelmében „megéri a pénzét”.”

Szabó Rebeka ügyfél értékelést írt dr. Tusnádi Márton tanácsadód munkája alapján. Értékelés: 10 „Lelkiismeretes, széleskörű ingatlanpiaci tudással.”

Gál Éva szimpatikus volt ahogy telefonon rögtön felkínálta a lehetőséget, hogy németül is beszélhetünk ezzel megkönnyítve a megértést a részemről. A személyes találkozás már a lakásban nagyon kellemesen zajlott. Türelmesen válaszolt minden kérdésünkre és alaposan végig olvasta a kis apró betűs szöveget is. Elmondta, hogy a prémium csomagba beletartozik a részletes tájékoztatás, amivel biztosan élni fogunk. Tetszik az alapossága és szívesen várjuk vissza a lakás felmérésére. L. Stephan”

Sárossy Judit ügyfél értékelést írt dr. Tusnádi Márton tanácsadód munkája alapján. Értékelés: 10Már a bemutatkozó beszélgetésnél is egyértelmű volt, hogy Márton nemcsak az ingatlanközvetítés, hanem annak jogi vonzatai témában is profi szakember. A kérdéseinkre kimerítő és laikusnak is érthető váladszokat kaptunk. Az együttműködésünk partneri volt, meghallgatta az igényeinket és a szakmai véleményét elmondva ki tudtunk alakítani egy olyan kezdeti árat, ami megfelelt az elvárásainknak, de reális volt. Márton és az Otthon Centrum szolgáltatásai (pl. a panorámaképes lakásbemutató) olyan hozzáadott érték volt az eladás során, ami kiemelte őt a többi ingatlanos ajánlata közül és megerősített minket abban, hogy jól választottunk, amikor végül vele és nem magunk vágtunk neki az eladásnak. Aktívan hirdette a lakást és minden érdeklődővel egyénileg foglalkozott, ha kellett, háromszor is elvitte a helyszínre. Folyamatosan tájékoztatott az érdeklődőkről és ami a legnagyobb öröm, hogy a tanácsára a legjobbkor fogadtunk el egy ajánlatot – két héttel később a veszélyhelyzet kihirdetésével aligha tudtunk volna olyan vevőt találni, aki ezen az áron ajánlatot adott volna, ha lett volna egyáltalán érdeklődő. Nagyon jól látja a piaci trendek alakulását és a szerződéskötés és birtokba adás alatt is nagy segítséget nyújtott. Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam jó szívvel.

Halász István ügyfél értékelést írt dr. Tusnádi Márton tanácsadód munkája alapján. Értékelés: 10 „Marci szakértelme, segítőkészsége maximálisan az eladók segítségére fókuszál. Bátran ajánlom mindenkinek, aki eladni szeretne. Nekem úgy néz ki sikerült. Vásárlásban is segít, a legjobb tudása, lehetősége szerint.”

Megkerestem az irodát, hogy segítséget kérjek a lakásom eladásában és Gál Évát ajánlották nekem, mint kompetens szakértőt. Telefon beszéltünk először és hamar kiderült, hogy felkészülten hívott vissza és ismerte a lakásom eladásához fűzött feltételeimet. Ezután hamarosan meglátogatott a lakásban, ahol ellátott számos hasznos tanáccsal, amit jó tudni ilyen helyzetben. Kellemes megjelenése és szakmai hozzáértése gyorsan meggyőzött arról, hogy szívesen kötök vele megbízási szerződést. Illés S.

Dr. Krompecher Éva ügyfél értékelést írt dr. Tusnádi Márton tanácsadód munkája alapján. Értékelés: 10 „Már máskor is volt dolgom ingatlan-közvetítő cégekkel. Dr.Tusnádi Márton messze felette áll azoknak, akikkel eddig találkoztam ebben az ügyben. Sok ismerősöm fél a közvetítőktől. Én nagyon hálás vagyok az önök, konkrétan Dr.Tusnádi Márton segítségéért. Nélküle nem tudtam volna elintézni ilyen simán, kedvezően az ügyemet.Nagyon nagy kavarodás volt a karantén miatt, mégis hozott érdeklődőt, intézte az ügyet. Nélküle, és az önök cége nélkül nem lehetett volna ezt megoldani. Végig úgy éreztem, hogy velem, velünk is segítőkész, korrekt, és azokkal is, akiknek mi eladtuk a lakást, és akiktől vettük. Nagyon köszönöm! Dr. Krompecher Éva”

Langhoffer Ilona ügyfél értékelést írt dr. Tusnádi Márton tanácsadód munkája alapján. Értékelés: 10NAGYON FELKESZULT..TAJEKOZOTT..KESZSEGES..SZIMPATIKUS MEGJELENESU JO TARGYALASI PERTNER MINDEN A TARGYALASOK KOZT FELHOZOTT..FELMERULT TEMAKBAN KEZSEGESEN ALL RENDELKEZESRE

„Nagyon kedves és készséges otthonszakértőnek ismertem meg Gál Évát. Rendkívül rugalmas volt mind az egyeztetésben, mind az igényeimnek megfelelő ingatlanajánlatok keresésében. Szorgalmas és tevékeny partner. Még egyszer köszönöm a szíves segítségét! P. Endre”

Gőgös Petra ügyfél értékelést írt dr. Tusnádi Márton tanácsadód munkája alapján. Értékelés: 10 „Kedves, segítőkész, informál mindenről. Tájékoztat a fejleményekről. Elégedettek vagyunk teljes mértékben.”

Kónya Valéria ügyfél értékelést írt dr. Tusnádi Márton tanácsadód munkája alapján. Értékelés: 10 „Kedves, udvarias, korrekt. Jó tájékoztatst adott a lakás állapotáról.”

Szegzárdy-Csengery Anna  10-es Remek érzékkel, kompetenciákkal és lelkesedéssel megáldott úriember Recska Gábor, jó szeme van az ingatlanokhoz, segítőkész és kommunikációból is jeles! Köszönjük!

A Szondi utcai lakás tulajdonosától kaptam az alábbi referenciát: „100 feletti ingatlanos megkeresésem volt, amikor árultam a lakásom, ebből talán 3-al beszélgettem is el komolyabban, a végére pedig csak Márton maradt. Türelmes volt és nagyon hasznos tanácsokkal segített. Nem mellékesen pedig zökkenőmentes kommunikáció, találkozók jellemezték az együttműködésünket, és még jókat is beszélgettünk.”

​”Péter az ingatlan tranzakció során mind szakmailag, mind emberileg kiválóan segítette a vevői oldalt. A felmerült kérdéseinkre készségesen válaszolt, valid tanácsokat adott és bizalmon épülő kapcsolatot alakított ki. Az általam látott többi ingatlan tanácsadóhoz képest Péter abszolút pozitív benyomást keltett, bizonyította a magas szintű szakmai hozzáértését és kommunikációs készségei is kiemelkedőek voltak. A következő ingatlan adásvétel során keresni fogom Pétert, hogy megbízzam a tranzakció lebonyolításával. Szergej M. 

„Szeretném megköszönni Péter közreműködését, munkáját házunk eladásakor. Segítséget nem csak együttműködésünk elején, hanem mindvégig kaptunk tőle, lelkesen és lelkiismeretesen dolgozik. Ajánlom őt, ha tervezi házát eladni, vagy otthont keres. Váradi Sz.

Gál Éva megbízható, kedves, pontos, alapos, nagyon precíz. Jó tanácsadó. Nagyon köszönöm az eddigi munkáját. 10 pont. Spacsekné Tokai Zsuzsanna”

„Egyúttal szeretném kifejezni köszönetemet a kiemelkedő munkájáért Péter. Messze a legtöbb potenciális vevőjelöltet mutatta be felém, nagyon szakszerűen. Köszönettel ! Salgó A.

Orosz: „Мы очень благодарны Питеру, он помогал  нам и при выборе  квартиры в аренду, и при покупке квартиры, полностью сопровождал сделку и помогал в оформлении документов. С ним приятно  иметь дело, он говорит по-английски, переводил, когда  было нужно. Питер прекрасный, честный человек и профессионал своего дела. Nina K.

„We are quite pleased with Peter. We came to him on Friday, and moved in to our apartment in Saturday. He found all that we were looking for! So we are quite pleased! Andrea , Olav

Kínai: „我们做为一个外国人,非常开心偶然遇到peter, 在他的帮助下,我们买到了喜欢的房子。 1,他非常有责任心,为客户着想,真诚帮助客户观看房子,分析各种房屋利弊; 2,他很专业,了解各种买卖手续的办理方法,帮助我们寻找律师并一直帮我们和律师保持沟通,使得购买顺利进行!3,他很有责任心,在很多非工作时间也快速回应我们的各种疑问 4. 他很热心,帮助我们做了很多份外的工作,比如帮我们转交交税款等这些本来不是他必须做的。尽管家里有事 他也一如既往满足客户提出的要求,他就像朋友一样帮助我们,非常感谢! William L.

Koreai: „부다페스트라는 낯선 곳에서 외국인이 집을 찾고 그에 관련된 모든 기술적 문제들을 해결하는 것은 정말 어려운 일입니다. 피터 에이전트는 자신의 일처럼 저의 일을 도와주었습니다. 사적인 시간을 내어서 제가 법률적 문제로 고생할 때에도 동행해주었어요. 정말 감사히 생각합니다 🙂 Kim L.

Orosz 2: „Дорогой Питер, Спасибо за помощь в покупке квартиры и полном сопровождении сделки! Мы очень довольны качеством услуг и профессиональном отношении к клиентам. Спасибо! Андрей Andrey S.

„I am extremely grateful for all of your help. Your excellent professional services and time availability have been of great assistance in my search for an apartment, and your excellent command of English and French have greatly facilitated communication. All the best Éva Gál, Sebastian”