fbpx

Ingatlan közvetítő

Gál ÉVa

Gál Éva vagyok, az OTTHON CENTRUM ingatlan szakértője.

 

Régi érdeklődésemet kielégítendő, a hátam mögött álló sok éves, más területen szerzett értékesítői tapasztalat hozott erre a sok energiát, vitalitást, nagy szakmai tudást igénylő, kihívásokkal teli területre.

· Soha nem dolgozom rutinból, Minden egyes feladatnál szívem-lelkem beleteszem, hogy kivívjam ügyfeleim elégedettségét és munkám eredményes legyen mindkettőnk számára.

· Portfóliómat nem töltöm túl, hogy elegendő időm, energiám maradjon Önre és teljeskörű kiszolgálására, a magas szintű együttműködésre, a kezdettől, azaz igényeinek megismerésétől a végső adás-vételig. Arra törekszem, hogy az Ön ingatlanát az Ön teljes megelégedésével a piaci ár felső szegmensében sikerrel értékesítsem!

· Az Ön öröme az én örömöm is! Az én igazi jutalmam, ha közös munkánk befejeztével látom megelégedettségét és szükség esetén jövőbeni együttműködési szándékát.

· Folyamatosan képzem magam, hogy minél magasabb színtű tudással rendelkezzem, a minél magasabb színvonalú munkavégzés érdekében. Ezért igyekszem mindig a legújabb információk, ismeretanyagok birtokában lenni.

 

Eddig végzett munkám alapján az alábbi referenciákat kaptam ügyfeleimtől:

1) Nagyon kedves és készséges otthonszakértőnek ismertem meg, rendkívül rugalmas volt mind az egyeztetésben, mind az igényeimnek megfelelő ingatlanajánlatok keresésében. Szorgalmas és tevékeny partner. Még egyszer köszönöm a szíves segítségét! P. Endre

2) Megkerestem az irodát, hogy segítséget kérjek a lakásom eladásában és Gál Évát ajánlották nekem, mint kompetens szakértőt. Telefon beszéltünk először és hamar kiderült, hogy felkészülten hívott vissza és ismerte a lakásom eladásához fűzött feltételeimet. Ezután hamarosan meglátogatott a lakásban, ahol ellátott számos hasznos tanáccsal, amit jó tudni ilyen helyzetben. Kellemes megjelenése és szakmai hozzáértése gyorsan meggyőzött arról, hogy szívesen kötök vele megbízási szerződést. Illés S.

3) Szimpatikus volt ahogy telefonon rögtön felkínálta a lehetőséget, hogy németül is beszélhetünk ezzel megkönnyítve a megértést a részemről. A személyes találkozás már a lakásban nagyon kellemesen zajlott. Türelmesen válaszolt minden kérdésünkre és alaposan végig olvasta a kis apró betűs szöveget is. Elmondta, hogy a prémium csomagba beletartozik a részletes tájékoztatás, amivel biztosan élni fogunk. Tetszik az alapossága és szívesen várjuk vissza a lakás felmérésére. L. Stephan

4) Köszönöm a hozzánk való gondosságát, őszintén szólva az Ön hozzá(nk)állása kihalófélben lévő erényekről tanúskodik. Sem túl patetikusnak, sem túl panaszosnak nem szeretnék látszani, de amilyen válaszokat magukat ingatlanos szakembernek tituláló emberektől kaptam -különösen annak fényében, hogy Ön mennyire elhivatott ügygazdának tűnik-, … V. Ferenc Csaba

5) Nagyon köszönünk minden segítséget, olyan lakáshoz segített hozzá bennünket, amilyet megálmodtunk magunknak. Talán Önnek is ez volt a leghosszabb esete, s talán a legbonyolultabb. Vodicska Barbara

6) I am extremely grateful for all of your help. Your excellent professional services and time availability have been of great assistance in my search for an apartment, and your excellent command of English and French have greatly facilitated communication.

All the best,

Sebastian

 

 

Gál Éva:

+36 (70) 454 3644

gal.eva@oc.hu