fbpx

Franchise tulajdonos

Horváth Zoltán

Üdvözlöm, kérem engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzam, hogy el tudja dönteni, hogy valóban velem akarja értékesíteni vagy megtalálni az ingatlanát.

Horváth Zoltán vagyok, az értékteremtő ingatlanos!

A specialitásom, hogy a kívánt határidőre, a lehető legdrágábban, garanciákkal adom el a rám bízott ingatlanokat!

Tudom, hogy Önt is sok ingatlanos keresi meg, azonban Önnek egy ingatlan eladásához nem sok ingatlanosra van szüksége, hanem egy jó ingatlan szakértőre aki képes az ő sikerdíját is meghaladóan, magasabb áron értékesíteni az ingatlant, eléri a teljes piacot és onnan választja ki a vevőt aki a lehető legtöbbet fizeti az Ön ingatlanáért!

Hadd mondjam el mi a különbség köztem és a “versenytársaim” között.

Több mint 11 éve csinálom ezt a munkát, kellő gyakorlatot szereztem benne, de még nem fásultam bele, szeretem a szakmámat és legfőképpen szeretek segíteni embereknek (sok egyéb jótékonysági programban is részt veszek).

Vezetőként szinte minden ár alkuban részt vettem, és így rengeteg tapasztalatot szereztem. Csak úgy dolgozom, hogy a megbízóim érdekeit maximálisan figyelembe veszem (szokatlan módon, de számomra természetesen előbb mint a sajátjaimat) így garantáltan csak akkor kérek a munkámért sikerdíjat, amikor a megbízóim meg vannak velem elégedve, így érem el hogy mindenki nyerjen, így nincs mit veszíteniük!

Most megosztom itt az egyik legutóbbi referenciám, mert magát dicsérni mindenki képes:

“Zoltán előtt több más ingatlanosnak is megmutattam a lakásomat, akik mind számomra túl alacsony eladási árra becsülték. Zoltán viszont meggyőzött, hogy egy lényegesen magasabb áron érdemes meghirdetni. Végül csak vele szerződtem le, ami nagyon jó döntés volt: két napon belül több komoly vevő is megjelent, akik a meghirdetett áron illetve a felett adtak vételi ajánlatot. A számomra legkedvezőbbet elfogadva egy héttel a meghirdetés időpontja után már alá is írtuk az adásvételi szerződést. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jó áron, ilyen rövid idő alatt összejön az eladás!

Zoltán tehát jól “lőtte be” az árat, az ingatlant ténylegesen érdeklődő potenciális vevőket hozott, és az adásvételi folyamatban az én szempontjaimat maximálisan képviselte.”

Werschitz Ottó +36 30 960 0291

Amennyiben szívesen megismerné a garanciákat és a nyújtott előnyöket hívjon vagy írjon nekem, köszönöm!

Horváth Zoltán
Telefon: +36 70 454 1111     Email cím: horvath.zoltan@oc.hu